Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief - september 2019

Menno in het nieuw

De muren zijn vers geverfd, de vloer is gelakt, aan de tuin en nieuwe zithoek is gewerkt. Servicepunt Menno Simons ziet eruit om door een ringetje te halen. Kom gerust… lees meer »

Vrijwilligers in het zonnetje – De koffiedames van buurtkamer IJburg

In deze rubriek alle lof aan onze vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou Amsterdam Amsterdam niet zijn. Ze verdienen onze waardering! Anita Hoovenstat van Pelt en Najia Aamir begeleiden iedere week op… lees meer »

Activerende thuisbezoeken door Dynamo vrijwilligers

Heeft u de pensioengerechtigde leeftijd bereikt? Misschien heeft u al bezoek gehad van een vrijwilliger of medewerker van Dynamo. In Amsterdam Zuid (Buitenveldert), IJburg, Zeeburgereiland, Watergraafsmeer en Oud-Oost gaan we… lees meer »

In beeld

Heeft u thuis ook zo’n nieuwsgierige peuter? Op de voorscholen van Dynamo is een nieuwsgierige blik meer dan welkom. In het nieuwe schooljaar is er nog plek voor uw peuter… lees meer »

Veilig opgroeien in Oost

De partners Veilig Opgroeien in Oost, waaronder Dynamo jongerenwerk, zetten zich samen in voor de leefbaarheid en veiligheid in Amsterdam Oost, zodat jeugdigen in Oost veilig opgroeien en het goed… lees meer »

Sportend het najaar in met nieuwe Amsterdammers

In de zomervakantie is al veel en vrolijk gesport door oude en nieuwe Amsterdammers, en in het najaar gaat Dynamo daar gewoon mee verder, met meer focus op de doorstroom… lees meer »

Nieuwe site Dynamo jongeren

Het jongerenwerk van Dynamo heeft een nieuwe website: www.dynamojongeren.nl. Je kunt terecht op onze site voor info over activiteiten, workshops en events bij jou in de buurt, en we hebben… lees meer »

Jong en in de geldproblemen? Krijg gratis hulp

Steeds meer jongeren komen in de knel door schulden. Door schaamte en vermijdingsgedrag kunnen de schulden steeds meer oplopen. Hoe eerder een jongere hulp vraagt, hoe eenvoudiger het is om… lees meer »

Bondgenotengroep Rijn58

Elke woensdagmiddag is er in Rijn58 een bondgenotengroep van vrouwen die te maken hebben (gehad) met kanker. Dit initiatief, opgestart door buurtbewoonster Ingrid de Jong en ondersteund door Dynamo, wordt… lees meer »

Veel vraag naar energie adviezen

Steeds meer mensen weten Dynamo te vinden voor adviezen om op de energierekening te besparen. Marjolein Lucken geeft energie adviezen op IJburg. In deze nieuwsbrief deelt ze een paar adviezen.… lees meer »