Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief - oktober 2018

Burendag 22 september

Het was weer een gezellige burendag. Op verschillende plekken in Amsterdam was er traditiegetrouw van alles te doen. Van ballet voor kinderen in betondorp, spelletjes en een bingo tot een… lees meer »

Zo blijven wij gezond in Oost

Bent of kent u iemand die meer wil weten over een gezond gewicht en een gezonde leefstijl voor volwassenen en kinderen? U kunt uw vragen kwijt bij onze ambassadeurs van… lees meer »

Burgemeester op bezoek bij jongerenwerk

Burgemeester Femke Halsema heeft onlangs een uitgebreid bezoek gebracht aan het jongerenwerk van Dynamo in Oost. Oscar Bodelier, manager jongerenwerk vond het een ‘prettige kennismaking en een waardevol en goed… lees meer »

5 jaar dagcentrum Kraaipan

Het dagcentrum van de Kraaipan in Amsterdam Oost bestaat in oktober vijf jaar. Ons centrum is een tweede thuis voor ouderen met beginnende klachten van vergeetachtigheid of lichamelijke beperkingen. Onze… lees meer »

Pluim voor voorschool Ot en Sien

Voorschool Ot en Sien, een van de vele voorscholen van Dynamo, kreeg onlangs complimenten van de GGD Amsterdam, toezichthouder op het subsidiebeleid voorschoolse educatie Amsterdam. De GGD hield een kwaliteitsonderzoek… lees meer »

Week van de ontmoeting

In de week van de ontmoeting, van 27 september tot en met 6 oktober, deden bewoners mee met leuke activiteiten waarbij ontmoeting centraal stond. In Amsterdam wonen mensen die geen… lees meer »

Boek ‘Hart en hoofd’

Dynamo’s jongerenwerker Graciano Loswijk presenteerde vrijdag 28 september zijn boek ‘Hart en hoofd’, waarin hij zijn avontuurlijke reis en persoonlijke verhaal vertelt. De jongerenwerker heeft het boek geschreven voor iedereen… lees meer »