Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief - juni 2020

Dynamo blijft helpen

Dynamo blijft helpen en onze locaties zijn beperkt open op afspraak. Onze hulpverlening gaat door, dus aarzel niet en bel of mail als u hulp nodig heeft. Bel 020 46… lees meer »

Alle vrijwilligers in het zonnetje!

In deze rubriek zetten we normaal één vrijwilliger in het zonnetje. Nu kiezen we ervoor om jullie allemaal virtueel in de schijnwerpers te zetten. In deze tijd van schakelen en… lees meer »

In Beeld: Onze voorscholen weer open

De peuters en onze pedagogisch medewerkers vinden het een feestje dat de voorscholen weer open zijn. Het samen zijn en spelen van de kinderen, het weer oppakken van het dagritme;… lees meer »

Tuin zomerklaar? Dynamo Tuinhulp helpt u graag

Wilt u graag weer in de tuin zitten, maar lukt het u zelf niet om de tuin zomerklaar te maken? Om het thuisblijven zo aangenaam mogelijk te maken biedt Dynamo… lees meer »

Meer Amsterdammers naar voedselbank

Sinds het begin van de coronacrisis helpt Dynamo ook Amsterdammers die gebruik moeten maken van de voedselbank. De sociaal raadslieden van Dynamo verzorgen tijdelijk de intakegesprekken. ‘We zien steeds meer… lees meer »

Talententent thuis en zomervakantieactiviteiten

De Talententent van Dynamo biedt basisschoolkinderen in Amsterdam kunstzinnige en sportieve activiteiten om zo hun eigen talenten te ontdekken. Iedereen kan meedoen. In deze tijd van veel thuisblijven, hebben de… lees meer »

Chat support op site Dynamo en Dynamo jongeren

De site van Dynamo is uitgebreid met een chatfunctie. In deze tijd leven bij jonge Amsterdammers misschien nog wel meer dan anders, allerlei vragen over geld, werk, gezondheid en welzijn.… lees meer »

Bezorgers bij Buurzaam Thuis

Naast alle vrijwilligers en professionals hielpen Maarten Poorter (stadsdeelvoorzitter Amsterdam Oost) en Flora Breemer (portefeuillehouder welzijn stadsdeel  Zuid) een dag mee met het bezorgen van de maaltijden. Maarten Poorter complimenteerde… lees meer »

Jongeren Oost brengen maaltijden aan huis

Vanuit Dynamo en in samenwerking met Sportnation en Streetcorner hebben jongeren en jongerenwerkers elke vrijdag van de Ramadan vijftig voedselpakketten samengesteld en bezorgd bij Amsterdammers die het nodig hebben. www.dynamojongeren.nl… lees meer »

Laat ons je helpen bij geldproblemen

In deze tijd komen steeds meer Amsterdammers in de geldproblemen, van jonge flexwerkers tot zzp’ers en mensen die ontslag hebben gekregen. In samenwerking met acht maatschappelijke dienstverleners en de gemeente… lees meer »