Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws

Tuin zomerklaar? Dynamo Tuinhulp helpt u graag

Wilt u graag weer in de tuin zitten, maar lukt het u zelf niet om de tuin zomerklaar te maken? Om het thuisblijven zo aangenaam mogelijk te maken biedt Dynamo tuinhulp aan.

De Dynamo Tuinhulp service wordt aangeboden in Amsterdam Watergraafsmeer, Oud-Oost, Buitenveldert en de Rivierenbuurt. ‘De behoefte om met dit lekkere weer in de tuin te kunnen zitten is groot,’ aldus participatiemedewerker Evert van de Linde. ‘De aanvragen stromen binnen en inmiddels hebben we samen met vrijwilligers al vele tuinen zomerklaar gemaakt. We worden vol enthousiasme ontvangen en het is dan ook heel fijn om niet alleen het zonnetje maar ook de mensen voor wie we het doen weer te zien stralen in hun eigen onderhouden tuintje. Op naar de volgende tuinen!’

Contactloos
Voor uw gezondheid en de gezondheid van onze vrijwilligers verloopt de tuinhulp volledig contactloos en op meer dan 1,5 meter afstand. U kun veilig binnenblijven als onze vrijwilliger bezig is in uw tuin. U kunt uiteraard gezellig meekijken en via de telefoon eventuele instructies en wensen doorgeven.

Dynamo Tuinhulp vraagt een eenmalige bijdrage van € 2,50 voor het onderhouden van het materiaal.
Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor Dynamo Tuinhulp? Bel dan naar: Evert van de Linde 06 – 6 83 16 33 70, elinde@dynamo-amsterdam.nl.