Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief - december 2018

Jongerenwerk bespaart geld

Jongerenwerk in gemeenten kan de Nederlandse schatkist veel geld besparen. Dat blijkt uit onderzoek van Participe Advies in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wat het financiële… lees meer »

Thuiskomen voor statushouders

Dynamo is in Amsterdam Oost en Zuid actief om statushouders te helpen thuis te komen in onze stad en samenleving. Er worden op verschillende plaatsen taalinlopen georganiseerd en sinds kort… lees meer »

Hoge waardering buurtpunten

De buurtpunten in Oost, Oud-Oost en IJburg worden door onze klanten enorm goed gewaardeerd. Dat blijkt uit een enquête onder bezoekers van de buurtpunten in IJburg, Oost en Oud-Oost. De… lees meer »

Minimarathon Dynamo Sport

Een ontmoeting tussen topsporters en honderden kinderen uit de wijk Amsterdam Zuid werd werkelijkheid op zondag 21 oktober, de dag van de Marathon van Amsterdam. Tijdens de minimarathon op zondagochtend,… lees meer »

Convenant Amsterdams Taalakkoord

Een Amsterdam met oude en nieuwe Amsterdammers die de Nederlandse taal snel leren beheersen, hun zaken financieel zelfstandig kunnen regelen en digitaal vaardig zijn. Dat is het streven van Dynamo,… lees meer »

Dynamo voorschool al vanaf 2 jaar

Goed nieuws van onze voorscholen. Per 1 januari kan uw kind al vanaf 2 jaar naar de voorschool. Hiervoor kon dat pas als uw kind 2,5 jaar was. Ouders met… lees meer »

Fijne feestdagen en alle goeds voor 2019

Fijne feestdagen en alle goeds voor 2019 De medewerkers van Dynamo wensen u fijne feestdagen en alle goeds voor 2019! We zijn dankbaar voor uw betrokkenheid als vrijwilliger en uw… lees meer »