Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws

Dynamo voorschool al vanaf 2 jaar

Goed nieuws van onze voorscholen. Per 1 januari kan uw kind al vanaf 2 jaar naar de voorschool. Hiervoor kon dat pas als uw kind 2,5 jaar was. Ouders met een laag inkomen en weinig vermogen kunnen de Scholierenvergoeding aanvragen voor hun kind op de voorschool. Met dit extra geld kunnen ze spullen kopen zoals een kinderzitje, rugzak, leerzame spelletjes en boeken. Ook kunnen ze er activiteiten mee betalen, zoals zwemmen of peutergym. Voor elk kind op de voorschool krijgen ouders 250 euro per jaar. Dynamo kan u helpen met de aanvraag.

Dag van de Voorschool: 23 januari
De gemeente Amsterdam nodigt alle ouders met kinderen tussen 1 en 3 jaar uit om op woensdag 23 januari naar de Dag van de Voorschool te komen. Bewoners kunnen in de eigen buurt een kijkje nemen bij een Dynamo-voorschool. Ouders en kinderen zijn die dag van harte welkom tussen 9.30 en 12.00 uur. Ontdek samen met uw kind wat de voorschool te bieden heeft! Er ligt een attentie voor uw peuter klaar!

Met veel plezier laten we ouders en peuters zien wat Dynamo doet op de voorschool. Ouders krijgen ook informatie over de kosten, de vergoedingen en direct inschrijven is mogelijk. Inschrijven kan vanaf het moment dat uw kind 1 jaar oud is. Amsterdamse peuters van 2 tot 4 jaar spelen en beleven bij een Dynamo-voorschool. Er is veel aandacht en tijd voor taalspelletjes, voorlezen, tekenen, luisteren, zingen, bewegen, fantaseren en gezond eten. Peuters gaan hierdoor beter voorbereid naar de basisschool. De voorscholen van Dynamo bieden peuters een veilige, vertrouwde omgeving met gekwalificeerde en betrokken pedagogisch medewerkers waar uw kind samen met andere kinderen veel plezier beleeft. Dynamo heeft voorscholen in Amsterdam en werkt nauw samen met de bijgelegen basisscholen. De voorschool is vijf dagen per week open voor 5 uur per dag. Afhankelijk van uw inkomen, heeft u recht op kinderopvangtoeslag van de belastingdienst of een vergoeding van de gemeente. Wilt u weten wat uw kosten zijn? Wij helpen u graag verder met de berekening of aanvraag van de toeslag.

Bel 020 46 09 300 of mail peuters@dynamo-amsterdam.nl.
Kijk op dynamopeuters.nl voor een voorschool bij u in de buurt. Volg ons op Facebook Dynamo peuters.