Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief april 2020

Mathilda Celie, coordinator van servicepunt Menno, vertelt

Corona: wie had gedacht dat het virus zo’n impact zou hebben op ons allemaal. Een paar maanden geleden hadden wij er nog geen benul van. In het Menno was het… lees meer »

Praatje belangrijker dan vraag

Dynamo-medewerkers willen Amsterdammers met een hulpvraag koppelen aan  mensen die willen helpen. Juist in deze tijd merken ze een enorme behulpzaamheid van Amsterdammers. ‘Ik ben blij dat ik in deze… lees meer »

In beeld: vrolijke noten voor servicepunt Menno

In Buitenveldert voor servicepunt Menno draait het draaiorgel van Zico Pareen op volle toeren. Radio Noord Holland kwam langs om verslag te doen. Klik hier om de reportage terug te… lees meer »

Buurzaam Thuis: maaltijden aan huis en aandacht

Het initiatief ontstond in de Rivierenbuurt en wordt nu  uitgerold in stadsdeel Zuid en Oost: Buurzaam Thuis. Dynamo en Maatschappelijk dienstverlener Puur Zuid regelen maaltijdbezorging aan huis voor ouderen en… lees meer »

Contact met jongeren goud waard

Hoe houden we contact met jongeren nu de groepsactiviteiten in jongerencentra tijdelijk niet meer mogelijk zijn? De jongerenwerkers van Dynamo stonden samen voor een grote uitdaging en stroopten de mouwen… lees meer »

Tips voor thuis en financiële compensatie voor ouders

Met plezier helpen we thuiswerkende ouders en hun kinderen. We delen tips voor thuis, ondersteunen gezinnen en zijn bezig met de compensatieregeling voor alle ouders met een kind op de… lees meer »

We zijn er voor peuters in de noodopvang

Voor kinderen van ouders met cruciale beroepen heeft het team van Dynamo Voorscholen in no-time de noodopvang gerealiseerd. In een Amsterdam waar alles anders is, bieden de pedagogisch medewerkers van… lees meer »

Hulpverlening van Dynamo gaat door

Onze hulpverlening gaat door, dus aarzel niet en neem contact met ons op als u hulp nodig heeft. Onze medewerkers en vrijwilligers proberen fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden, maar… lees meer »