Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws

Hulpverlening van Dynamo gaat door

Onze hulpverlening gaat door, dus aarzel niet en neem contact met ons op als u hulp nodig heeft. Onze medewerkers en vrijwilligers proberen fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden, maar zijn er wel voor jou en voor u.

‘We laten mensen wel weten dat het de bedoeling is dat er telefonisch contact is, en niet live,’ zegt coördinator Buurtpunten financiële middagen Cynthia Wessel.  Deze foto’s zijn genomen in het dienstencentrum Oosterpark aan het ’s Gravesandeplein. Cynthia: ‘Er zijn nu een paar plekken beneden in de wachtkamer gecreëerd waar, als het echt niet anders kan, een klant face to face te woord kan worden gestaan. Met de anderhalve meter en een plexiglas ertussen.’

Heeft u hulp nodig van jongerenschuldhulpverlening, jongerenwerk, maatschappelijk werk, participatie, sociaal raadslieden of Vroeg erop af? Bel dan tijdens kantooruren rechtstreeks met uw eigen hulpverlener op zijn of haar bekende mobiele nummer of bel ons centrale nummer op 020 – 4609300. Mailen kan ook op info@dynamo-amsterdam.nl en kijk voor het laatste nieuws op www.dynamo-amsterdam.nl.

Wachtkamer (foto link) en spreekkamer (foto rechts: twee ruimtes gescheiden door plexiglas en verbonden met tafel).