Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief - september 2021

Week tegen Eenzaamheid  

Bij Dynamo zetten we ons het hele jaar in voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen. We weten ook dat eenzaamheid iedereen kan overkomen. Daarom juichen we initiatieven als… lees meer »

Vrijwilliger Wim van Vollenhoven 100 jaar

Vrijwilligerswerk is voor alle leeftijden. De honderdjarige heer Wim van Vollenhoven is er het levende bewijs van. Hij is al jaren vrijwilliger bij Dynamo en speelt piano bij zangactiviteiten in… lees meer »

Speelplein Albert Wittenbergplein vernieuwd

Het speelplein op het Albert Wittenbergplein in de Transvaalbuurt is vernieuwd. Met speeltoestellen en zitgelegenheid kan het vernieuwde speelplein weer door jong en oud worden gebruikt. Behalve een plek waar… lees meer »

Blijf op de hoogte van Buurtteam Amsterdam Oost

In Amsterdam Oost zijn verschillende buurtteams actief. Elk buurtteam bestaat uit professionele hulpverleners met verschillende expertises. Onze medewerkers denken met u mee en ondersteunen u waar nodig. Wilt u op… lees meer »

Terras voor buurtkamer Zeeburgereiland

Buurtkamer Zeeburgereiland is uitgebreid met een terras met picknicktafels. ‘Dit zorgt niet alleen voor betere zichtbaarheid, maar ook voor de mogelijkheid om lekker met z’n allen buiten te zitten en… lees meer »

Even voorstellen….  Judith Pijpers, pedagogisch medewerker spelinlopen

In deze nieuwe rubriek stellen medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners van Dynamo zich voor. Wat doen zij om van Amsterdam een mooiere stad te maken? Judith Pijpers werkt vier ochtenden per… lees meer »

Kom naar de dag van de voorschool

Een fijne plek om te spelen en leren; je gunt het iedere jonge Amsterdammer. Op woensdagochtend 13 oktober tussen 10 en 12 uur kunt u een kijkje nemen op alle… lees meer »

In Beeld: Midzomer Mokum

Zon of geen zon, de kinderen en jongeren die deelnamen aan de activiteiten van Midzomer Mokum hebben zich deze zomer uitstekend vermaakt. Deze foto is genomen in het Fun Forest,… lees meer »

Buurtrestaurant IJburg open

Met de start van de scholen, is ook het Buurtrestaurant IJburg College weer geopend. De maaltijden van het Buurtrestaurant worden geserveerd in het IJburg College. Het Buurtrestaurant is een plek… lees meer »