Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief - november 2021

Stedelijk project Jongerenwerk in school

“Als eerste kwam ik [naar de jongerenwerkers, red.] om over mijn problemen te praten, dat was begin dit jaar. In de tussentijd ben ik door hen geholpen met een hele… lees meer »

Stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter op bezoek bij de Gouden Mannen

Stadsdeelvoorzitter in Oost Maarten Poorter bracht maandagmiddag 4 oktober in Post Oost een bezoek aan de Gouden Mannen. Samen Dynamo’s directeur Jael van der Heijden ging hij in de Week… lees meer »

Kennen en gekend worden helpt tegen eenzaamheid

Elkaar aandacht geven, zien en gezien worden. Elkaar kennen en gekend worden. Daar draait het om in het leven. Dynamo helpt de Amsterdammers en zorgt ervoor dat iedereen wordt gezien… lees meer »

In Beeld: dansen bij de spelinloop

Bij de spelinloop IJburg gaan de voetjes van de vloer op muziek van Memo cultuur voor kleintjes. Op verschillende plekken organiseert Dynamo spelinlopen voor ouders met hun kind tot 2,5… lees meer »

Even voorstellen… Susanne Harpenau, medewerker Vroeg Eropaf

In deze rubriek stellen medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners van Dynamo / Buurtteam Amsterdam Oost zich voor. Wat doen zij om van Amsterdam een mooiere stad te maken? Susanne Harpenau is… lees meer »

Vrolijk naar de voorschool

Op de dag van de voorschool in oktober wisten veel ouders en peuters de weg naar onze voorscholen te vinden. De peuters konden volop spelen en was er plezier en… lees meer »

Dag van de mantelzorg

Wie zorgt er voor de mantelzorger? In de week van 10 november zetten we bij Dynamo en collega organisaties de Amsterdamse mantelzorgers in de schijnwerpers. Hun zorg mag worden gezien,… lees meer »

Stedelijke conferentie meidenwerk inspireert

Meidenwerk is tof, belangrijk en het wérkt. Op de stedelijke conferentie meidenwerk, die eind september werd gehouden, was de passie voor het meidenwerk in Amsterdam en de collegialiteit duidelijk voelbaar.… lees meer »