Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief - juli 2018

Lekkerste koekje Rivierenbuurt

De RijnBIZkids van de Talententent Zuid presenteerden onlangs met trots hun eerste Wolkenkrabbertje, het lekkerste koekje van de Rivierenbuurt. Het recept is nog geheim, maar de RijnBIZkids willen wel verklappen… lees meer »

Nieuw infoboekje Dynamo Jongerenwerk

Weten wat er in Amsterdam-Oost is te doen voor jongeren? In ons nieuwe informatieboekje over jongerenwerk in Oost kun je alle info lezen over onze activiteiten, locaties en workshops. Er… lees meer »

Mag jouw kind altijd online?

Het is voor veel ouders nog niet altijd makkelijk om grenzen te geven aan kinderen. Waarom is het toch goed, zeker als je kind altijd achter de computer wil zitten?… lees meer »

Oost Actief wérkt

In samenwerking met het WPI (Werk, Participatie en Inkomen) voert Dynamo het project ‘Oost Actief’ uit, gericht op Somalische Amsterdammers. Het bieden van maatwerk aan deze groep blijkt goed te… lees meer »

Service aan huis en nabuurschap in Buitenveldert

In Buitenveldert gaat Dynamo deze zomer en dit najaar samen met de GGD en andere organisaties de wijk in om mensen uit te nodigen voor een kop koffie, een goed… lees meer »

Kringloopwinkel ’t Hartje heropend

Het was een gezellige drukte bij de heropening van Kringloopwinkel t Hartje op 30 mei. De winkel is na de verbouwing nog steeds te vinden aan de Van t Hofflaan… lees meer »

Zomerse wijkactiviteiten IJburg & Zeeburgereiland

Er is deze zomer van alles te doen op IJburg en Zeeburgereiland. Onder de naam ‘Van IJ tot Z’ zijn er inloop bijeenkomsten, maaltijden, workshops en buurtactiviteiten. Participatiemedewerker Pieter Zanen… lees meer »

Meer voor mantelzorgers

In de week van de mantelzorger van 4 tot 10 juni waren we aanwezig op pleinen in Oost en IJburg om jonge mantelzorgers een hart onder de riem te steken.… lees meer »

Statushouders doen mee

Dynamo draagt met plezier een steentje bij aan een warm welkom voor statushouders, vluchtelingen met een verblijfsvergunning. Op verschillende manieren helpen we nieuwe Amsterdammers om wegwijs te worden in onze… lees meer »