Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief - september 2020

Dynamo presenteert magazine Inclusion  

Tijdens de online editie van Pride Oost heeft Dynamo het magazine INCLUSION gelanceerd. Met het blad wil Dynamo Jeugd- en Jongerenwerk de zichtbaarheid en acceptatie van LHBTIQ+ vergroten. Aan dit magazine werkten… lees meer »

In Beeld: spelinloop schildert met water

Bij de spelinlopen van Dynamo hebben ze de leukste ideeën om samen met je kind te spelen. Daarbij gaat het niet om duur of ingewikkeld speelgoed. Met een emmertje water… lees meer »

Dynamo’s maatschappelijke dienstverlening scoort 8,1

Dynamo heeft een onderzoek onder klanten gehouden om te leren hoe tevreden klanten zijn en waar zaken beter kunnen. We zijn heel trots op de 8,1 die u ons heeft… lees meer »

Dag van de Voorschool nu digitaal  

Op woensdagochtend 23 september tussen 10 en 12 uur kunt u digitaal een kijkje nemen op verschillende voorscholen. Jaarlijks organiseert de gemeente Amsterdam de Dag van de Voorschool. Helaas is… lees meer »

Vrijwilliger in het zonnetje: Tamara Hoovenstat

Zes jaar geleden begon Tamara Hoovenstat als vrijwilliger bij Dynamo. ‘Ik liep voor een kopietje het Brinkhuis binnen en raakte aan de praat met de mensen daar. Mijn kind ging… lees meer »

Lessen op middelbare scholen

Dynamo heeft verschillende lespakketten ontwikkeld voor scholen in het voortgezet onderwijs. De lessen gaan over verschillende thema’s, zoals discriminatie, seksualiteit, weerbaarheid, schulden, gezondheid en zijn op ontwikkeld in samenwerking met… lees meer »

Taaltafel tijdens week van lezen en schrijven

Tijdens de week van lezen en schrijven (voorheen de week van alfabetisering)  organiseert Dynamo in samenwerking met Civic en Leef en leer een taaltafel. De bijeenkomst is op 17 september… lees meer »

Statushouder Abubakr aan het werk in sport

Statushouder Abubakr Ibrahim Khalil heeft deze zomer zijn arbeidscontract bij USC Tennis getekend. Na verschillende functies in het vrijwilligerswerk in Bloemendaal, als tuinman, fietsenmaker en schilder, wilde de 26-jarige vluchteling… lees meer »

Verbond van 100

‘Hoe ondersteunen we Amsterdammers met een hulpvraag op de beste manier? Met dit uitgangspunt werkt sociaal raadsvrouw Rosan Wagenaar in de Dapperbuurt samen met collega’s uit andere organisaties in ‘Het… lees meer »