Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief - november 2019

Gezamenlijke campagne om mantelzorg onder de aandacht te brengen

Sinds maandag 4 november hangen er opvallende posters in Amsterdam Oost. Er zijn vier verschillende posters. Nora, Els, Adam en Sam vertellen wat hen mantelzorger maakt. We willen met deze… lees meer »

Vrijwilliger in het zonnetje – Daphne Adelmeijer 

In deze rubriek alle lof aan onze vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou Amsterdam Amsterdam niet zijn. Ze verdienen onze waardering! Daphne Adelmeijer ging aan de slag in twee buurtrestaurants van Dynamo.… lees meer »

In Beeld: nieuwe spelinlopen

Dynamo organiseert spelinlopen op steeds meer plekken, in verschillende wijken in Amsterdam. U bent er van harte welkom met uw (klein)kind van 0 tot 2,5 jaar. Een spelinloop is een… lees meer »

Kom bij de Vrijwilligersraad

De Vrijwilligersraad (VR) van Dynamo zoekt versterking. De raad vertegenwoordigt alle vrijwilligers van Dynamo, zoekt vrijwilligers en begeleiders op, geeft signalen door en overlegt met de directeur van Dynamo over… lees meer »

GGZ in de wijk: mens tussen mensen

Samen optrekken om de wijk toegankelijk en ontvankelijk te maken voor bewoners in een kwetsbare positie. Dat is de kern van het samenwerkingsverband GGZ in de Wijk. In Amsterdam Zuid… lees meer »

Schulden? Wees er op tijd bij

‘Was ik maar eerder gekomen,’ is een reactie die we vaak horen van Amsterdammers die in de schulden zijn beland en blij zijn dat ze hulp krijgen om schuldvrij te… lees meer »

Community Art in Rivierenbuurt

Bewoners van de Rivierenbuurt weten het al: in de Rijn moet je zijn. Niet alleen vanwege Rijn58 en de gezelligheid, maar ook omdat de kunst van bewoners nu is te… lees meer »

Mantelzorgers on the Move

Mokumse mantelzorgers verdienen het om onbezorgd op stap te gaan en op te kunnen laden van al het werk dat ze verzetten. Daarom organiseert Dynamo elke vierde dinsdag van de… lees meer »