Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief - juni 2019

Dynamo-voorscholen onderdeel internationale conferentie ‘Social Inclusion’

Dynamo-voorscholen gelden als de top in het vakgebied en worden graag als voorbeeld genomen. Voor het internationale congres ‘Inclusion’, georganiseerd door de Erasmus Universiteit en de Hogeschool van Amsterdam gold… lees meer »

Kom spelen bij de Dynamo spelinlopen

Gaat uw kind nog niet naar de voorschool? Kom dan voor spelplezier voor uw kleintje en gezelligheid met andere ouders naar de spelinlopen van Dynamo. Wij zijn er voor gezinnen… lees meer »

Wereld Yogadag in Goudestein

Op 21 juni is het Wereld Yogadag en dat vieren we ook bij Dynamo. Wereld Yogadag is in het leven geroepen om de helende werking van deze mediterende ‘sport’ te… lees meer »

Trots op de Dappercup

De Dappercup is een begrip in Oost. Voor wie het nog niet kent: het is het door Club Junior Dapper georganiseerde voetbaltoernooi waar veel meer gebeurt dan alleen voetbal. Wie… lees meer »

Dynamo presenteert op Jongerenwerkdag 18 juni

Tijdens de landelijke Jongerenwerkdag op 18 juni is Dynamo ook van de partij om te vertellen over de Maatschappelijke Dienst Tijd. ‘We krijgen de kans om samen met Ons Welzijn… lees meer »

Mantelzorger, zorg ook goed voor jezelf

Veel mensen die voor een naaste zorgen, zijn daar zo druk mee dat ze soms vergeten om goed voor zichzelf te zorgen. Zo kunnen ze overbelast raken. Wat kunnen we… lees meer »

Dominique van Youngsterdam voor 700 man op het podium

Geïnterviewd worden door staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) terwijl je op een podium staat voor een publiek van 700 man. Youngsterdam medewerker Dominique (22), deed het… lees meer »

Welkom op de Leerwerkmarkt in Post Oost

Bent u op zoek naar een opstap naar werk? Voor Amsterdammers die zich verder willen ontwikkelen en aan de slag willen, is er op 18 juni weer van alles te… lees meer »