Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief - februari 2019

Buurtpunt Zeeburgereiland jarig

Het buurtpunt Zeeburgereiland bestaat een jaar. In dit eerste jaar mocht het buurtpunt zich verheugen in veel bezoeken van buurtbewoners. ‘Het Buurtpunt is een begrip geworden in de wijk,’ zegt… lees meer »

Het verhaal van statushouder Yasmin

Wat de medewerkers van Dynamo doen voor statushouders kunnen we zelf vertellen, maar ervaringsverhalen van nieuwe Amsterdammers geven een beter beeld. Hoe vinden zij hun weg in Amsterdam? Wat betekenen… lees meer »

Kijk die clip!

De tieners en jongeren van jongerencentrum Jav’Art hebben een clip opgenomen. Het maken van de clip was al een feest, het resultaat mag er ook zijn. Te vinden op de… lees meer »

Menno in ‘Gluren bij de buren’

In het kader van inspiratiebezoeken door de gemeente Amsterdam, onder de naam ‘gluren bij de buren’ bracht een groep medewerkers van de gemeente en partners een bezoek aan het servicepunt… lees meer »

Wijkzorg Amsterdam online

Sinds kort heeft Dynamo het eigenaarschap van de website www.wijkzorg-amsterdam.nl op zich genomen. Buurtinitiatieven, actieve bewoners, vrijwilligers, professionals zorg en welzijn, politie, woningcorporaties, ondernemers en alle andere wijkpartners dragen hun… lees meer »

Mantelzorger, vraag om hulp

Zorgt u lange tijd en zonder betaling voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of kennis? Dan bent u mantelzorger. Mantelzorg kan op sommige momenten zwaar zijn… lees meer »

Schuldhulpverlening Dynamo goedgekeurd

De schuldhulpverlening vanuit Dynamo is onlangs goedgekeurd en gecomplimenteerd door de Nederlandse Vereniging voor Volkskrediet (NVVK). De audit is uitgevoerd in oktober vorig jaar. In dit driejaarlijkse onderzoek naar schuldhulpverlening… lees meer »

Kom naar de spelinloop

Samen spelen voor baby’s en jonge peuters (tot 2,5) is niet alleen gezellig voor de kleintjes, het is net zo fijn voor de ouders om elkaar te ontmoeten, ervaringen te… lees meer »

Vrijwilligers gelukkiger en gezonder

Onze vrijwilligers weten het al; vrijwilligerswerk is goed voor de gezondheid. Handig om te weten als u anderen wilt enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk. Of zo aan het begin van het nieuwe… lees meer »