Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief - december 2019

Interview Mohamed Abu Rashed

We zijn op bezoek bij het Buurtpunt in Buurtkamer Zeeburgereiland. Mohammed Abu Rashed werkt hier sinds oktober als vrijwilliger samen met de vaste Dynamo-medewerkers. Mohamed spreekt goed Nederlands en Arabisch,… lees meer »

Ode aan onze vrijwilligers

Lieve vrijwilliger, Dank voor je ritje naar het ziekenhuis, je Nederlandse les, het organiseren van sportieve activiteiten, dank voor de boodschappen die je doet, de klussen in huis, de maaltijden… lees meer »

Fijne Feestdagen en alle goeds voor 2020!

lees meer »

In beeld: Experimenteel koken spelinloop

Gezien in kruipclub Zeeburg. Sommige kinderen vinden klimmen en krijten gewoon interessanter dan koken. En ja, dit is ook een mogelijkheid. Komt u ook met uw kind naar een spel… lees meer »

Abraham en Tekle vrijwilligers van het jaar in Zuid

Tijdens het jaarlijkse uitje van Voor Elkaar in Zuid  is de Vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Dit jaar is het een duo;  Abraham Kidane Bokure  en Tekle Musise Heailu… lees meer »

Vrijwilliger in het zonnetje

Martina Pansier van de Vrijwilligersraad ‘Het bestaan van een Vrijwilligersraad (VR) die de vrijwilligers van Dynamo steunt en ze medezeggenschap geeft is uniek in Nederland,’ aldus Martina Pansier. Ze wordt… lees meer »

Jongerenschuldhulpverlening

Misschien heb je de posters ‘hulp bij geldproblemen’ al zien hangen in Oost? We willen zoveel mogelijk jonge Amsterdammers bereiken om ze te helpen bij het oplossen van hun financiële… lees meer »

Vrijwilligers Voor Elkaar in Zuid in café en schip

Meer dan 50 vrijwilligers van Voor Elkaar in Zuid zijn begin deze maand op de borrel geweest bij Café Hoppe en hebben daarna een boottocht langs Het Amsterdam Light Festival… lees meer »

HvA-onderzoek: jongerenwerk werkt

Onze jongerenwerkers en de jongeren weten het allang, maar nu is het ook wetenschappelijk bewezen: jongerenwerk wérkt en helpt jongeren en de Amsterdamse samenleving verder. Dit blijkt uit onderzoek van… lees meer »