Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief - mei 2021

In Beeld: De dag van de voorschool  

De dag van de voorschool, waarin ouders een rondleiding krijgen op verschillende Amsterdamse voorscholen, vond ook dit jaar vanwege de coronamaatregelen digitaal plaats. Er was veel belangstelling voor de voorscholen… lees meer »

Kaartenactie Bedank uw mantelzorger

De kaartenactie ‘Bedank uw mantelzorger’ is in april weer van start gegaan. Met de actiekaart kunnen Amsterdammers hun mantelzorger persoonlijk bedanken voor alle hulp en ondersteuning. De mantelzorger krijgt een… lees meer »

Geldtip: voorkom onnodige boetes

Schulden hebben kost vaak extra geld. Daardoor kan er voor Amsterdammers in de schulden een situatie ontstaan die ze boven het hoofd groeit. Schuld geeft boete, dus worden mensen opgezadeld… lees meer »

Even voorstellen… participatiemedewerker Saskia van der Aa

In deze nieuwe rubriek stellen medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners van Dynamo zich voor. Wat doen zij om van Amsterdam een mooiere stad te maken? In deze aflevering vertelt participatiemedewerker Saskia… lees meer »

Rivierenbuurt steeds creatiever

In de Rivierenbuurt zijn op verzoek van bewoners verschillende creatieve plekken en initiatieven gestart. Zo opende Atelier 77 van Dynamo onlangs haar deuren. Atelier 77 is een creatieve werkplaats waar… lees meer »

Doe mee aan een Youngsterdam challenge

Ben je tussen de 14 en 27 en hou jij je bezig met sport, racisme, het klimaat of wil je juist nieuwe interesses en talenten ontdekken? Het kan allemaal, want… lees meer »

Week van de participatie

meedoen, meedoen en nog eens meedoen Komt u meedoen in de Week van de participatie van 17 tot en met 20 mei? Bij Dynamo kunnen bewoners altijd meedoen. Activiteiten waar… lees meer »

Buurtteams van start

In april zijn in Amsterdam de buurtteams van start gegaan. Bewoners met vragen of zorgen op het gebied van zorg, welzijn, geld, wonen, gezondheid, werk, meedoen of veiligheid kunnen terecht… lees meer »