Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws

Week van de participatie

meedoen, meedoen en nog eens meedoen

Komt u meedoen in de Week van de participatie van 17 tot en met 20 mei?

Bij Dynamo kunnen bewoners altijd meedoen. Activiteiten waar u aan kunt deelnemen, variërend van sport en spel, kunst en cultuur tot taal, computervaardigheden en ontmoeting tijdens de koffie of een maaltijd.

Ook in deze tijd zijn we er voor alle Amsterdammers en gelukkig wordt er steeds meer mogelijk. In de week van de participatie worden extra activiteiten georganiseerd. Natuurlijk met inachtneming van de meest recente maatregelen rondom Covid-19. Er wordt bijvoorbeeld heel wat gewandeld op veel plekken in allerlei buurten. Er wordt nog steeds gekookt in de buurtrestaurants van Dynamo. Bewoners kunnen hiervan genieten via afhaalmaaltijden. Medewerkers en vrijwilligers van Dynamo nemen u graag mee. Zo kunnen bewoners via vlogs meegenieten van de activiteiten die op IJburg worden georganiseerd. In de week van de participatie wordt er dagelijks gevlogd.

Dynamo vindt het belangrijk dat alle bewoners kunnen meedoen in hun omgeving. Als welzijnsorganisatie stimuleren en ondersteunen wij inwoners van Amsterdam om actief deel te nemen aan de samenleving. Zodat niemand aan de kant hoeft te staan. Vrijwilligers en medewerkers helpen u graag op weg om mee te doen aan een activiteit of zelf iets te organiseren.

www.dynamo-amsterdam.nl/nieuws/weekvandeparticipatie