Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief - maart 2021

Knap op van een coronaproof wandeling

Elke dag samen wandelen tijdens de lockdown; het gebeurt op IJburg. Naast de vaste wandelgroep op de woensdagochtend, is het aantal wandelingen sinds de lockdown uitgebreid naar een dagelijkse wandeling.… lees meer »

Youngsterdam online en van start

Youngsterdam: Amsterdam knapt er van op, en jongeren ook. Youngsterdam is een jong, vrolijk en maatschappelijk project waarin jongeren (14-27) positieve challenges uitvoeren. Jij bepaalt de challenge, wij ondersteunen je… lees meer »

Heb je schulden? We zijn er voor je.

Heb je zorgen over geld? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk hulp te zoeken, of je nu jongere, zzp’er of 65-plusser bent. Hoe langer je met schulden rondloopt,… lees meer »

Transvaal voorbeeld van rust

Een rustig en veilig oud & nieuw en het naleven van de avondklok: het kan wél. Dat bewijst de Transvaalbuurt in Oost. In de maanden voor de jaarwisseling was het… lees meer »

Spelen en leren kan weer bij Dynamo-voorschool

Waren er bij de eerste lockdown in maart vorig jaar vijf voorscholen open om noodopvang te bieden. In januari was die capaciteit uitgebreid tot 25 voorscholen. Voor de peuters een… lees meer »

Kennismaken met… sociaal raadsvrouw Annemiek Botman

In deze nieuwe rubriek stellen medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners van Dynamo zich voor. Wat doen zij om van Amsterdam een inclusievere stad te maken? Annemiek Botman, sociaal raadsvrouw bij Dynamo… lees meer »

Ervaringsverhaal Amsterdammer met schulden: daar doen we het voor

Ervaringsverhaal Amsterdammer met schulden: daar doen we het voor In ons werk, of het nu gaat om activiteiten of onze dienstverlening, geeft het ons altijd voldoening om mensen verder te… lees meer »

Afhaalmaaltijden bij buurtrestaurants

Samen eten is door de coronamaatregelen helaas nog niet mogelijk in onze buurtrestaurants. We hebben wel een oplossing bedacht voor buurtbewoners die graag gezond en voordelig willen eten. Totdat we… lees meer »