Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief - november 2020

Statushouder Taha Alqazzaz tekent vrijwilligerscontract bij Zeeburgia

Enkele weken geleden tekende Taha Alqazzaz zijn vrijwilligerscontract bij voetbalvereniging Zeeburgia in Amsterdam-Oost. Door de samenwerking tussen Dynamo, Zeeburgia en de Gemeente Amsterdam is deze overeenkomst tot stand gekomen. Taha… lees meer »

Gratis voorleesboek bij Dynamo’s voorscholen

De pedagogisch medewerkers van de voorscholen bij Dynamo lezen uw kind met plezier voor en dat wordt altijd gewaardeerd door de groep. Peuters houden van verhalen, fantaseren mee en leren… lees meer »

Kick-off Sportkist op IJburg

Vrouwengroep IJburg had onlangs de primeur van het in gebruik nemen van Dynamo’s Sportkist IJburg. Met een bakfiets vol sportattributen gingen de vrouwen onder leiding van coach Yvonne aan de… lees meer »

Voor elkaar in Amsterdam

Juist in deze onzekere tijden is het voor kwetsbare en oudere Amsterdammers belangrijk om te weten dat er praktische hulp voor ze is. Voor elkaar in Amsterdam verbindt Amsterdammers die… lees meer »

Welzijn op recept werkt

Amsterdammers die naar de huisarts en andere eerstelijns zorgverleners gaan voor lichamelijke klachten, somberheid of stress kunnen via hun huisarts of zorgverlener een doorverwijzing krijgen naar Dynamo’s Welzijn op Recept.… lees meer »

Week van de participatie

Dynamo doet van 2 tot en met 6 november volop mee met de Week van de participatie. Organisaties in Amsterdam openen digitaal en live hun deuren voor een kennismaking en… lees meer »

De nieuwe Mantelzorgkrant

De nieuwe Mantelzorgkrant van Dynamo is verschenen. Lees mooie en ontroerende verhalen, tips over vergoedingen voor mantelzorgers en informatie over de Dag van de Mantelzorger op 10 november. Klik hier… lees meer »

Gouden mannen

Dynamo is onlangs gestart met het programma Gouden mannen in Oost. Ben je ouder dan veertig en kom je oorspronkelijk uit een ander land? Denk je wel eens na over… lees meer »