Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws
Nieuwsbrief - december 2020

Wat een jaar! Vrijwilligerswerk 2020 in beeld

Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, delen we graag een paar beelden van het afgelopen jaar met u. Want natuurlijk, het was een moeilijk jaar, maar wat hebben… lees meer »

Krant Ik hou van Oost

Het was een idee van Maarten Poorter, stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Oost om alle inwoners van Oost juist nu een hart onder de riem te steken en ze te laten weten… lees meer »

Buitenveldertse Karavaan in camper  

Een praatje met elkaar maken bij een kop koffie of warme chocomel: in Buitenveldert blijft dit mogelijk dankzij de Buitenveldertse Karavaan, een camper die door de wijk rijdt. ‘Mensen waarderen… lees meer »

Jongerenwerk helpt Amsterdam Ontwapent

Het jongerenwerk van Dynamo ondersteunt de campagne Amsterdam Ontwapent. In november konden jongeren hun wapen zonder straf inleveren. Ook nu nog kunnen jongeren voor het ontdekken wat ze leuk vinden,… lees meer »

Mantelzorgdag met cadeau aan huis

Onze jaarlijkse mantelzorgdag, waarop mantelzorgers in het zonnetje worden gezet met een leuk uitje, wilden we ook dit jaar niet voorbij laten gaan. Onze mantelzorgconsulenten bedachten iets anders, omdat het… lees meer »

Sporters Buitenveldert gefilmd

Onze sporters van de Kracht- en vitaliteitstraining in Buitenveldert zijn niet alleen gezond bezig, ze figureren nu ook in filmpjes voor een reclamecampagne. De filmpjes staan op de site van… lees meer »

Een gappie tegen de eenzaamheid

In coronatijd hebben veel mensen behoefte aan contact, terwijl veel groepsactiviteiten wegvallen. Eén op één contact op veilige afstand blijft natuurlijk wel mogelijk. Dynamo helpt daarbij. We organiseren maatjestrajecten om… lees meer »