Dynamo Nieuws
Dynamo nieuws

Wat een jaar! Vrijwilligerswerk 2020 in beeld

Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, delen we graag een paar beelden van het afgelopen jaar met u. Want natuurlijk, het was een moeilijk jaar, maar wat hebben veel Amsterdammers zich van hun beste kant laten zien en de schouders eronder gezet om stadsgenoten te helpen. Kijkt en geniet u met ons mee?

Winter 2020.

Vrijwilligster Nagla il Sayid geeft al meer dan tien jaar fietsles. ‘Er is even durf voor nodig om op de fiets te stappen, maar het geeft vrouwen meer zelfvertrouwen en vrijheid.’

Voorjaar 2020:

Vrijwilligers van Buurzaam Thuis in de Rivierenbuurt aan de slag met het inpakken van de bezorgmaaltijden.

 

Zomer 2020:

Vrijwilligers van de tuinservice maken tuinen in de Watergraafsmeer en omstreken zomerklaar

Herfst 2020:

Sommige vrijwillige docenten van de diverse taallessen bij Dynamo zetten hun lessen voort via Zoom of what’s app. Zo kunnen de lessen toch doorgaan.

Duizendmaal dank aan onze vrijwilligers

Lieve vrijwilliger,

Dank voor je ritje naar het ziekenhuis, je Nederlandse les, het organiseren van sportieve activiteiten, dank voor de boodschappen die je doet, de klussen in huis, de maaltijden die je kookt in onze buurtrestaurants en Buurzaam Thuis, dank dat je je kennis en je verhaal deelt, dank dat je gezinnen helpt en een luisterend oor bent voor mensen die hun verhaal graag willen vertellen. Amsterdam knapt op van Amsterdammers als jij. Dank dat je er bent.

De medewerkers van Dynamo